Aktuellt:

2008-11-28

Efter lite tandagnisslan och långa nätter är nu det mesta på nya sidan klart och får därmed se dagens ljus. En del sidor är dock inte klara ännu, det får ni ha överseende med. Surfa runt och kolla in nya sidan!

2008-11-24

I helgen var vi på Terrierderbyt i Borås och Monster avslutade sin valpkarriär på bästa sätt, BIR och BIS-4 i finalen. Läs hans kritik här. Amy var också med och fick en slät etta och kom 3:a i sin klass, hennes kritik hittar du här.

2008-11-17

Nu har vi haft en riktig hundhelg! I lördags var vi i Skogås på inofficiell utställning med Tequila. Hon blev bäst i rasen i sin åldersgrupp och dessutom knep hon en hedrande andraplats i gruppen! Läs hennes kritik här.

Igår samlades en liten men tapper skara här i Tungelsta för att träna spår, se bilder och läs hur det gick här.

2008-11-09

Tequila har slagit till igen! Denna gång blev hon BIR i Enköping för domaren Charlotta Mellin, läs hennes kritik här!

2008-10-29

Tequila blev BIR-valp 6-9 månader på hjorthundsklubbens utställning i Sollentuna den 25/10, läs hennes kritik här. Morris (CT Greased Lightning) blev BIR-valp 4-6 månader på samma utställning. Läs Morris kritik i bloggen eller på hans hemsida.

Jag har äntligen fått ändan ur vagnen och lagt in resultat från Strängnäs och Hölö, som ni kan läsa på respektive hunds sida.

2008-10-14

Den 11:e var vi i Strängnäs på Östek's höstutställning. Flera Crazy Train barn var där och alla gjorde bra ifrån sig. Monster var allra bäst med ännu en BIR-rosett och ännu en BIS-placering, nämligen BIS-2 denna gång. Tequila kom tvåa i sin klass och Kotte, Monsters bror kom även han tvåa, bakom brorsan.

Den 12:e var jag och Agnes iväg för att tävla i LK1, det gick sådär. Vi tappade mycket i linförigheten och slutade på 148 poäng och ett andra pris.

Resultat och kritik kommer senare.

2008-10-04

Nya länkar upplagda!

2008-09-28

Igår var 4 av 6 Bark at the Moon-kullen på MH i Arvika, jag är mer än nöjd med resultatet, det var 4 trygga hundar som visade upp sig. Harrys MH hittar ni här, övriga på respektive sida.

Idag var vi i Lindesberg och tävlade lydnad. Det var Agnes debut både på lydnadsplan och i utställningsringen och jag kan inte vara annat än nöjd, klassvinnare i LK1 och en 1:a på utställningen! Amy tävlade i tvåan och plockade ännu ett 2:a pris i LK2. Alla resultat hittar du här!

2008-09-21

Jag har lagt in kritikerna på Amy och Monster från Bjuv.

2008-09-16

Nu har vi kommit hem från Sofiero och Bjuv med blandade resultat. Sofiero resulterade i tvåor för både Amy och Eddie men i Bjuv gick det bättre, i alla fall för Amy. Hon blev femma i öppenklassen med ck! Monster blev bästa 6-9 månaders valp i rasen och slutade BIS-4!

2008-09-11

Igår kom resultatet från Agnes röntgen den 2 september, min födelsedag och vilken present jag fick! HD A och AD UA!! Jag är obeskrivligt lycklig!

2008-09-02

Nu äntligen har jag fått ändan ur vagnen och lagt in Tequilas bägge kritiker på hennes sida, se här.

2008-08-24

Idag har Tequila (Crazy Train Billie Jean) tävlat på Ostkanten i Uppsala. Resultatet blev BIM-valp med strålande kritik som jag får återkomma med!

2008-08-13

Idag har vi varit hos Marie och Danne och fotat ett gäng hundar. För att se alla fina bilder klicka här. Stort tack till Team Ahl-Munktell för bilderna!

2008-08-03

Igår hade vi kennelträff och trots att det efter tre veckors torka bestämde sig för att ÖSREGNA så hade vi mycket trevligt. Helena Palm Araviadis från kennel Hellas dömde i ett Crazy Train Derby där Tequila (CT Billie Jean) vann valpklassen och Amy vann vuxenklassen. Tack alla som kom och trotsade vädret och tack Leni för föredömligt domararbete, tack Marie för bra kritikskrivande och tack Micke för härliga hamburgare. Bilder kommer att komma upp så snart som möjligt.

Idag var vi till Södertälje BK med Monster och Tequila för en inofficiell valputställning. Det slutade i succé, Monster blev BIR och Tequila blev BIM med strålande kritik. Monster blev oplacerad i finalen sen. Läs deras kritiker på deras respektive kritiksida.

2008-07-29

Bättre sent än aldrig. Den 20 juli var vi i Hallstahammar och debuterade Monster på utställning. Resultatet blev strålande, BIR och BIS-3:a. Läs hans kritik och se fler bilder här. Även Amy var med och blev BIR hon med.

Nya bilder på Tequila hittar ni här. Lite syskonbilder på Monster och Tequila blev det med, dom ser ni här.

2008-07-10

Igår var Amy och jag i Möklinta och debuterade officiellt i lydnadsklass II. Vi kom tvåa i klassen med ett andrapris och 143 poäng så jag är nöjd. Läs protokollet och se bilder här.

Marie tog en ny ståbild på Monster som blev himla bra, den ser ni här.

2008-07-01

Nu har alla valpar flyttat och Greasekullens sida är nu lite rensad och i ordninggjord. Ni hittar den här.

Vi var en sväng i Arvika och där badades det friskt, kolla in bilderna här.

2008-06-23

Nu är jag tillbaka online äntligen så här kommer en rejäl(nåja) uppdatering.

Proffsiga Marie har varit här och fixat snygga exteriörbilder och huvudbilder på alla valpar, ni hittar dom här. Även Agnes och Monster har fått nya exteriör och huvudbilder och dom finns under Våra Hundar.

Nya bilder på busfröna i greasekullen hittar ni här.

2008-06-03

Vi har flyttat klart men än så länge har jag ingen tillgång till internet. Så jag sitter just nu hos Marie och fixar lite. Tyvärr glömde jag min kortläsare så några nya valpbilder blir det inte denna gång. Däremot har vi tagit lite nya bilder på Monster och Tequila, som nu hunnit bli 3 månader gamla. Även Amy och Majken fastnade på bild. Se de nya bilderna här, utom Majkens som kommer upp senare.

2008-05-19

Igår var vi i Arvika och Agnes gjorde sitt MH med bravur. Hon visade sig vara precis så bra som jag misstänkt! För att se hennes protokoll klickar du här och för lite bilder från när vi tränar kan du se på hennes bildsida som du kommer direkt till här.

2008-05-15

En av Pippis valpar, grizzletiken hade tyvärr gomspalt och var tvungen att avlivas igår. Nu är det fyra starka valpar kvar, första huvudbilderna kan ni se här.

2008-05-11

Nu har alla valpar i Thrillerkullen fått hem, tre av dom har flyttat i helgen. Alla valpar i Greasekullen är tingade.

2008-05-07

Nu är det bara Lillen kvar i Thrillerkullen! Han vill ha ett aktivt och kärleksfullt hem, ring eller maila vid intresse.

Det finns lite nya bilder på Amy och Agnes egna bildsidor. Bildsidan är omgjord.

2008-05-05

Igår kom dom! Efter lite dramatik och massa hårt arbete av Pippi kan vi nu hälsa Grease-kullen (ja det blir griskullen när man säger det fort) välkommen till världen. 3 hanar och 2 tikar blev det, det var en till tik men hon var dödfödd. Läs mer om det i bloggen och på valpsidan.

Det finns fortfarande en hane att tinga ur Thriller-kullen och jag letar även efter en utställningsintresserad delägare till Femman, en söt tik med mycket motor.

2008-04-19

Först och främst skriver vi STORT grattis till Klettermusens Yahoo som idag tog sitt tredje cert i Västerås och därmed kan titulera sig Svensk och Finsk Utställningschampion!!!

Idag har vi haft besök av Marie Munktell, en av mina närmaste vänner och tillika otroligt duktig fotograf. Jag är lyckligt lottad som har en riktig proffsfotograf till mitt "förfogande" och idag har vi tagit fina bilder på valparna, dom kan ni se här.

Agnes har fått en ny exteriörbild, titta här.

Vanliga amatörbilder är också tagna av mig förståss, dom hittar ni här.

2008-04-15

Idag har det varit premiär för Thrillerkullen utomhus! Det har varit varmt och skönt här ett par dagar så jag tyckte det kunde vara dags för de små att få se hur stor världen är. För valpbilder i mängder klicka här.

Pippi ÄR dräktig, valpar väntas i slutet på vecka 18. Valparna beräknas vara leveransklara strax efter midsommar. För att läsa mer om den parningen klicka här!

Alla valparna har fått nya huvudbilder idag. Klicka här.

2008-03-24

Jag har gjort en sida med bilder på varje enskild valp, titta här.

2008-03-18

Vi gratulerar thriller-kullens pappa, Klettermusens Yahoo för andra bästa hane, CERT och CACIB i Finland i helgen. Domaren kallade honom en "true border" vilket gör oss extra glada och stolta!

2008-03-14

Valparna växer och frodas, nu har dom fått en egen bildsida som kommer svämma över med bilder! Klicka här för en rejäl dos valpfrossa!

2008-03-12

Idag kom dom äntligen! Amy födde idag 3 hanar och 3 tikar, alla grizzle. Läs mer om dom på valpsidan.

2008-03-08

I väntan på Amys valpning fick jag för mig att lägga in en besöksräknare som börjar räkna från och med idag.

2008-03-02

Pippi är parad! Pippi fick igår följa med sin fästman, Klettermusens Vince Neil, hem och redan i går kväll fick dom ihop det. 35 minuters hängning igår och även idag blev det en lyckad parning med 30 minuters hängning. Så om allt går väl kommer det ännu fler valpar i början på maj.

2008-02-04

Amy har blivit undersökt och valpar är konstaterade. Beräknad nedkomst är vecka 11. Nya bilder på pappan Ricky, Klettermusens Yahoo kan man se här.

2008-01-27

Vi gratulerar Bark at the Moon-kullens pappa Åke (Brackenhill's Walker) till BH 2, CERT och CACIB och dämed titeln Finsk Utställningschampion på Lappenrantas internationella utställning i Finland idag!

2008-01-10

Idag åkte vi ner till Jönåker och parade Amy med Klettermusens Yahoo! Parningen blev väldigt lyckad med en 45 minuters hängning. På lördag tar vi en omgång till, bara för säkerhets skull. Läs mer om Yahoo på valpsidan!

2008-01-08

Idag opererades Agnes för artros och operationen gick bra. Såpass att det inte är säkert om hon kommer behöva den andra operationen. Så nu vilar hon sig i form!

 

 

2005 2006 2007